SPELBLOGGEN Superrysare i fotbollen. Kval till division 1 och superettan. Där Sollentuna och IK Frej Täby är favoriter. Dessutom ett stort frågetecken för Sollentuna Hockey – ska de ta sig ur den negativa trenden – 4 raka förluster?

Veckorna går fort. Ny helg som väntar runt hörnet. Där vi ser med spänning fram emot fyrlingen som avgörs under söndagen.

Först rysarkvalen – till division 1 och superettan. Sollentuna FK tar sig an Motala medan Frej Täby besöks av Umeå.

Ska Sollentuna Hockey lyckas ta sig ur den negativ spiralen man hamnat i – 4 raka förluster.

Lägg där till ett toppmöte i Dam-SSL- Täby FC åker till västkusten för att möta Pixbo.

LYCKA TILL – spela ansvarsfullt – www.stödlinjen.se

Frej Täby – Umeå FC        X

Kommentar: Frej har lyckats flera gånger tidigare i kvalen att hålla undan. Efter som man har 1-1 med sig så kan man klar det. Men det kommer bli fight in i kaklet för Täbylaget.

FOTO: Skärmdump coolbet.com

Sollentuna FK – Motala AIF       1

Kommentar: Trots att Sollentuna FK haft stolpe ut under säsongen har man en 2-1 ledningen inför returmatchen mot Motala. Det gör att allt annat än en seger för Sollentunagänget är en ”SKRÄLL”.

FOTO: Skärmdump Coolbet.com

Hanvikens SK – Sollentuna HC         X

Kommentar: Hanvikens inledde säsongen knackigt. Har på slutet kommit ikapp och är en poäng före Sollentuna dock med en match mer spelad. Mycket talar för en jämn tillställning, där kanske en sudden eller ett straffdrama får avgöra vem som vinner.

FOTO: skärmdump coolbet.com

Pixbo Wallenstam IBK – Täby FC IBK        2

Kommentar: Täby har en ryggsäck med sig till västkusten på två raka segrar. Pixbo är helt klart chockade över 7-1 förlusten mot Dalen. Och med Matilda Sjödin i målform tillsammans med lagets assistdrottning Moa Tschöp kommer det bli seger, dock knapp sådan, för Stockholmstjejerna.

FOTO: skärmdump coolbet.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här