HOCKEY Tabelltvåan mot Tabelltrean. Visby/Roma mot Väsby Hockey. Ett fredagsmys som kan bli tuff och intressant – Väsby med medvind och Visby med en del motvind.
Tuff, rolig och viktig match. Hoppas på lite bra inramning i ishallen, säger Elliot Lorraine till Väsbys sida på Hockeyettan.se.

Nu vänder hockeyettan serien – 11 av de 22 omgångarna är avklarade. Väsby har dragit från fastlandet för att inta Gotland och mötet med tabelltvåan Visby/Roma. Senast dessa lag mötes, i hemmapremiären för Väsby, blev det straffseger för Väsbykillarna.

– Visby hade bra fart och va rätt så raka i sitt spel som dom brukar vara. Gäller att vara heta framför båda målen, säger Elliot Lorraine i en intervju till Väsbys sida på hockeyettan.

”Vår offensiva skicklighet”

Väsby kommer med ett självförtroende som är på topp – tre raka seger. När gänget drar över till Gotland vet man vad som väntar och har taktiken klar för sig.

– Vår offensiva skicklighet och fart i spelet över hela banan. Har vi med oss det till ön så blir vi jobbiga att möta. Sliter vi och tävlar hårdare än Visby så kommer vi ta med oss 3 poäng hem, säger Lorraine.

FOTO: Skärmdump Coolbet.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här