HOCKEY Viggan sladdade till i premiären samt för två matcher sedan. Annars har laget i stort sätt malt ner sitt motstånd. Under tisdagskvällen var det dags igen! Nu utklassades bottenlaget Spånga med tennissiffror, 2-6.

Innan mötet med bottenlaget Spånga IS IK, hade Viggan tre segrar och två förluster. Sett till förra säsongen har det varit en lika trög inledning av Viggangänget. Då hade man också samma antal segrar och förluster.

Malde ner motståndet

Nu blev bortamatchen mot Spånga, under tisdagen, ett bevis på att Viggan har något på gång. Man lyckades mala ner sitt motstånd, efter en 0-2 ledning i första perioden, klev man av med ett 1-3-överläge inför tredje. Väl där satte Robin Wettervik ”spiken i kistan” genom att göra 1-4 efter bara 14 sekunders spel. Även om hemmalaget gjorde 2-4 var segern aldrig hotad, utan Oskar Lundgren gjorde först 2-5 och Philip Magni Rodhe satte slutresultatet 2-6.

Viggan tar nu klivet upp till en andra plats och har två raka segrar med en målskillnad på 12-3.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här