HOCKEY Vallentuna Hockey hade fått slagsida. Tre raka förluster inför hemmamöte mot förhandsfavoriterna Huddinge. Ett lag som fått grus i maskineriet, vilket Vallentuna utnyttjade. I mittperioden gjorde man 3 mål på sex minuter, varav två i powerplay.

En tillbakablick i Vallentuna Hockey:s ögon sett, har det varit varit lite gnissel i maskineriet. Därav att man hade tre raka förluster på kontot.

I hemmamötet mot förhandsfavoriterna Huddinge ville man bevisa att man är ett lag som ska vara med och fightas om en topp femplacering och där med gå till allettan.

Huddinge, som enligt alla experter är självskrivna i den serien efter att grundserien summeras i december, har verkligen inte kommit upp i den kapacitet som förväntas av dem.

Vände matchen i mittperioden

Detta drog Vallentuna nytta av under onsdag, även om Huddinge efter första perioden ledde med 1-0.

I mittperioden var det rutinerade Marcus Andersson, Andreas Paulsson och Tobias Ericsson som lade grunden till vändningen. När klockan stod på 1:20 stänkte laget in kvitteringen, passningspoäng av Ericsson. Drygt tio minuter senare gjorde Joel Östman 4-1. Trots att Huddinge reducerade innan pausvilan skulle Vallentuna knyta ihop säcken och vinna med 4-2.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här