FOTBOLL IK Frej hade fått upp vinnarkänslan. Tre raka seger och tre hållna nollor. Denna fina svit gick i kras när IK Brage stod som segrare på Vikingavallen, trots att Frej gått från 0-1 till 2-1 på sex minuter.

IK Frej Täby har under flera säsonger varit ett höstlag. Där man fått fart på sitt spel och poängen börjat trilla in på kontot. Så har det även varit denna säsongen. På de fem senaste matcherna har man plockat 9 av 15 möjliga poäng. Dessutom har man hållit nolla i de tre senaste matcherna. Något som gjort att man klivit ifrån jumboplatsen med några poäng.

Under måndagskvällen var tanken att den fina segersviten man haft skulle utökas. Det såg dock illa ut i början. I matchminut 11 fick Emil Magnusson, efter drygt 281 minuter, kapitulera och plocka ut bollen från sitt mål.

0-1 till Brage stod sig hela första halvleken. När andra precis dragit igång kom IK Frej i anfall, fick en frispark med sig och Moustafa Zeidan drog till och satte bollen, via stolpen, i nätmaskorna bakom Bargekeepern.

Förlust trots mäktig vändning

En stund senare var det dags igen. Pedro Ribeiro tryckte in 2-1 och Frej hade vänt 0-1 till 2-1 på sex minuter.

Då var det många som kände lukten av en fjärde raka seger. Men Brage, som har första platsen i superettan i sikte, kom igen. En frispark, precis utanför Frejs straffområde, gav chansen till kvittering. Ett hårt skott av deras interna målskytt Christian Kouakou som Magnusson inte kunde hålla blev till en retur som Mattias Liljestrand satte.

Frej hade några målchanser som kunde förvaltas bättre. I stället, i matchminut 85, kom gästerna på vänsterkanten, en passning in och väggspel, gjorde att Bjarni Mark Antonsson kunde bredsida in 2-3, som blev matchens slutresultat.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här