ISHOCKEY Vallentuna inledde sina träningsmatcher på bästa tänkbara sätt. Fyra raka segrar, varav en i sudden mot norrortsrivalen Väsby Hockey. Detta har nu förvandlats till två raka förluster, båda mot småländskt motstånd – Troja/Ljungby och HC Dalen.
– ”En fingervisning att vi har en bit kvar till toppen”, skrev klubben på sin hemsida.

Hockeyns stolthet i Vallentuna, Vallentuna Hockey, inledde sina träningsmatcher i mitten av augusti – 14 augusti för att vara exakt.

Efter fyra matcher, som man avverkade under en två veckors period, hade man klivit av som vinnare.

I helgen, 31 augusti och 1 september, var man på en minitour i de Småländska skogarna, där IF Troja/Ljungby och HC Dalen stod för motståndet. Två lag som huserar i ettans södra serie.

Storförlust och uddamålsförlust i minitour

Det blev verkligen två matcher med helt olika resultat. Troja/Ljungby, som man mötte under lördagen hade man inte en chans emot, där slutresultatet skrevs till 9-2.
En tankeställare för Vallentunagänget, som dagen efter ville visa att man hade betydligt mer att ge.

Då hade färden gått norr ut – Norrahammar – där HC Dalen väntade.

Den matchen blev betydligt jämnare. Även om man fick kliva av med en uddamålsförlust, 5-4, fick man flera svar under denna minitour i Småland.
–”En mycket lärorik helg för oss, där vi fick en del bra svar på vad vi måste jobba på och även en fingervisning att vi har en bit kvar till toppen. Men det är en process som har börjat och det är i februari som vi ska spela vår bästa hockey.”, skrev klubben som slutsummering på sin hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här