FOTBOLL Under söndagen nåddes ryktet att Frejtränaren Lukas Syberyjski skulle få sparken. I dag meddelade klubben beskedet – man gör förändring i ledarstaben.
I och med det läget vi är i så var vi tvungna att göra en förändring, kommenterade IK Frej Täbys klubbchef Janne Jonsson till klubbens hemsida.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

IK Frej Täby hade en mardrömsinledning av säsongen. Tre raka försluter och inga gjorda mål. Det förändrades och laget lyckades ta sig upp på vinnarspåret, efter 3-2 seger mot Öster.

Därefter hade man sju matcher med bara en förlust. Men efter 2-0-förlusten mot nykomlingarna Västerås har laget inte lyckats vända den negativa trenden. En inspelad poäng har facit varit under de fem senaste omgångarna.

Hammarby rekryterar tränarduon

Efter 1-0-förlusten, borta mot Trelleborg, agerar klubben tillsammans med sin samarbetsklubb Hammarby. Lukas Syberyjski, som kom från Hammarbys U19-lag, får lämna sitt uppdrag som huvudtränare.

De nya tränare blir Pablo Piñones-Arce och Janne Mian, där Hammarby står för rekryteringen av tränarduon.

–I och med det läget vi är i så var vi tvungna att göra en förändring och vi känner därför att Pablo Piñones-Arce och Janne Mian har både rutinen och kompetensen för att leda oss framåt, kommenterar IK Frej Täbys klubbchef Janne Jonsson.

[/ihc-hide-content]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här