VOLLEYBOLL Sollentuna VK:s herrlag kan ha lagt den viktigaste pusselbiten. Lagkapten Staffan Blomgren har valt att spela i Sollentunatröjan nästa säsong också.
–”Staffan betyder oerhört mycket för laget, hans ledaregenskaper och lugn på planen får laget att spela bra”, skriver klubben på sin hemsida.

Sommaren är här. Sollentunas Volleybollklubb fortsätter med sitt lagbygge inför säsong 2019/20. Den viktigaste pusselbiten i detta bygge lades under pingsthelgen. Då meddelade klubben att lagkapten Staffan Blomgren kommer vara SVK trogen även kommande säsong.

–”Staffan betyder oerhört mycket för laget, hans ledaregenskaper och lugn på planen får laget att spela bra, hans spel och förmåga till smarta avslut gör laget tryggt. Han sätter ribban högt på både träningar och på match och vi är oerhört glada att Staffan väljer att fortsätta representera SVK även nästa säsong.”, skriver klubben på sin hemsida.

FOTO: Timo Peter Grönlund/TPG

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här