INNEBANDY Täby FC:s lagkapten har bestämt sig. Jennifer Stålhult lägger klubban på hyllan efter att ha krönt sin innebandykarriär med ett guld.
Är så tacksam att vi fick ta hem ett SM-guld innan det här beslutet togs, skriver Jennifer Stålhult på sitt instagramkontot.

LÄS MER: Bekräftar: Josef Rosengren lämnar Täby FC

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Jennifer Stålhult, 29, har varit Täby trogen under sin innebandykarriär, bortsett från tre säsonger i Hässelby. Det startade, enligt innebandyns licensstatistik, i IFK Täby.

Hon varit en tongivande spelare för Täby FC och de senaste säsongerna har hon också fått bära kaptensbindeln. Hennes återkomst till klubben 2014/15, efter utflykten till Hässelby, blev magisk. Stålhult stod för 37 mål och 19 assist på grundseriens 26 matcher – det gjorde att hon blev 6:a i den totala poängligan.

Nu, fem säsonger senare, har Jennifer Stålhult krönt sin innebandykarriär med VM-guld, men också det där efterlängtade SM-guldet. 

Under fredagen kom inlägget, med beskedet, på forwardsstjärnas instagram:

21 år, ca 72% av mitt liv. Hur lämnar man något sådant bakom sig? I hopp om att nya rutiner och andra intressen kan ta vid och på något sätt fylla tomrummet lämnar jag nu mitt kära ”@tabyfcdam” och högsta ligan – livrädd, lättad och tacksam. Är så tacksam att vi fick ta hem ett SM-guld innan det här beslutet togs. Att jag har fått vara en del av det här – min klubb, landslaget, hela innebandysverige – är något jag kommer att vårda ömt resten av mitt liv. Wow. Tack, tack, tack

FOTO: Keith Rönnberg

[/ihc-hide-content]

 

Jennifer Stålhults magiska säsonger i siffror. FOTO: skärmdump statistik.innebandy.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här