Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Daniel Sterner fixade ny triumf för Täby FK

FOTBOLL Vinnarkänslan håller i sig för Täby FK. Denna gången var det Daniel Sterner som låg bakom segervrålen i omklädningsrummet på Tibbelvallen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Täby FK är inne i en vinnarperiod. Under nykomlingsåret, förra säsongen, hade man också en period där man fick en bra känslan med sig. Inte alltid segrar. Laget hade efter de fyra första omgångarna plockat poäng i samtliga matcher.

I år, när nio matcher har avverkats, stod man på sju segrar, en oavgjord samt en förlust.

Tionde matchen för Täby FK:s del spelades under söndagen. Då IFK Lidingö kom på besök till Tibblevallen. Förra säsongen vann lagen varsin match. Jämna tillställningar, där resultatet blev 2-3 och 1-0 (Täbys siffror först).

I år blev det lika jämnt målmässigt. Efter en mållös första halvlek, fick Täby FK några hyfsade målchanser, dock utan resultat. Men utdelningen skulle komma.

Femte raka segern

I matchminut 61, fick Daniel Sterner bollen mitt framför fötterna, efter en frispark. Och en målskytt av Sterners kaliber missar inte ett sådant läge – 1-0 på matchtavlan. Detta skulle visa sig bli det enda mål som de 150 personerna, som befann sig på läktare, fick se.

Täby tog därmed sin femte raka seger och utökar sitt försprång, fyra poäng, ner till tredje placerade IFK Stocksund.

MATCHFAKTA

Täby FK – IFK Lidingö 1-0 (0-0)

[/ihc-hide-content]

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...
Kenneth Andersson
Ansvarig utgivare, Reporter & Skribent

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...