FOTBOLL Hemmaplan men ändå borta. Täby FK får inta Vikingavallen i Täby Kyrkby under eftermiddagen, när man får besök av Gamla Upsala SK. Täbygänget vill tillbaka till vinnarkänslan, efter förlusten mot Karlberg, så snabbt som möjligt.
Det är viktigt att vi kan gå ifrån matchen med att ha bockat av Mod, Intensitet och Disciplin i vårt agerande – då vinner vi matcher, säger tränaren Daniel Erlandsson.

Första förlusten den är säsongen för Täby FK kom förra matchen, mot serieledande Karlbergs BK. Nu är det nya tag och man vill kliva tillbaka på vinnarspåret så snabbt som möjligt.

    – Vi konstaterar att vi behöver bli bättre i situationerna i straffområdena. Vi tränar hårdare.

Säsongsinledningen har varit riktigt bra för er. Tre segrar på fem matcher – 10 inspelade poäng. Hur vill du beskriva de fem matcher ni spelat?

    – Det har varit helt okej. Vi känner alla att vi kan bättre. Matcherna har varit väldigt olika men sammantaget dom fem matcher så har vi släppt in för många mål och vi ska med mer skärpa kunnat gjort fler mål.

”Mod, Intensitet och Disciplin”

Nu väntar GUSK. Vad vet du om dem i år?

    – Gamla Upsala är bra. Det kommer bli en tuff match och vi kommer att behöva vara fullt koncentrerade på våra uppgifter från minut 1.

Hur ser truppen ut inför morgondagens match?

    – Zacke, David och Linus F är borta som tidigare matcher. I övrigt är alla tillgängliga.

För att hoppa tillbaka på vinnarspåret igen, vad blir viktigast (förutom att göra mer mål än dem)?

     – För oss är det viktigt att vi kan gå ifrån matchen med att ha bockat av Mod, Intensitet och Disciplin i vårt agerande. Då vinner vi matcher.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här