FOTBOLL IK Frej hade marginalen på sin sida – igen. Efter mardrömsstarten, 0-1 i 8:e minuten, lyckades man, genom Melvin Frithzell, kvittera i matchens slutskede – 81:a minuten.

IK Frej Täby har för tillfället flytet på sin sida, där man plockat poängen i de fyra senaste omgångarna. I Stockholmsderbymatchen, hemma, mot BrommaPojkarna skulle man marginalerna med sig – igen.

Men det började på ett mardrömsliknade sätt. BP satte 0-1 efter bara åtta minuter. Sedan radade båda lagen upp en del målchanserna, dock blev avsluten av den sämre sorten. 0-1 till gästerna stod sig en bra bit in i andra halvleken, närmare bestämt matchminut 81. Då skulle Melvin Frithzell nicka in 1-1-mål efter att bollen tagit i målramen.

Detta blev matchens sista mål och Frej Täby kliver av planen med ytterligare en poäng – lagets femte raka match utan förlust.