Kanadensiska klar för SDE

0
870

ISHOCKEY SDE Hockey har gjort klart med kanadensiskan, Kelty Apperson, inför nästa säsong i SDHL. Den 24-årige forwarden kommer närmast från CWHL-laget Calgary Inferno.

Hon gjorde tre mål och tre assist på 25 matcher för Calgary Inferno i CWHL (Kanadas motsvarighet till SDHL) förra säsongen. Säsongen dessförinnan noterades hon för fyra mål och fem målgivande pass på 28 matcher. 
     Nu är den 24-årige kanadensiske forwarden, Kelty Apperson, klar för SDE Hockey nästa säsong. Det meddelar SDHL-laget på sin hemsida på fredagsförmiddagen.
     ”Att valet föll på SDE säger Kelty bero på att hon direkt vid första kontakten kände sig väldigt välkommen. Att sedan ta del av lagets målsättningar och hur man vill jobba för att driva laget framåt, gjorde valet enkelt”, skriver norrortsklubben på sin sajt.

Mikael Einarsson
sporten@norrortssporten.se