INNEBANDY Täby FC gjorde det ingen trodde var möjligt – slå ut IKSU med 3-2 i matcher. Nu går laget in i SM-FINAL ”bubblan”. Målvakten Alexandra Durling vet hur deras motstånd, KAIS Mora, spelar.
Jag har mött Mora många gånger och vet vad de har för styrkor, säger Durling i en lång intervju på klubbens hemsida.


En bra målvakt har tur men det är också mycket skicklighet bakom räddningarna. En av nyckelspelare för Täby FC i lördagens SM-final är keepern Alexandra Durling. I en lång intervju med klubbens hemsida är hon fortfarande lite tagen av vad laget gjort.
– Jag har fortfarande lite svårt att förstå vad det är vi faktiskt har gjort och att vi ska spela SM-final på lördag! Det känns fantastiskt, det är en dröm som går i uppfyllelse att få spela SM-final i Globen. säger Alexandra Durling men gläds åt man äntligen nått till Globen.
– Jag är så stolt över oss och vad vi har åstadkommit hittills! Vi har visat hela innebandy-Sverige hur bra vi faktiskt är.

Hålla fokus

För laget gäller det att hålla fokus och komma så väl förberedda som det går.
– Det gamla vanliga – äter, sover och tar hand om kroppen. Framförallt ska jag se till att njuta av vår framgång, men också fokusera på nästa uppgift – att ta hem SM-guldet till Täby.

När det gäller motståndet, KAIS Mora, så vet hon sedan tidigare slutspel hur de spelar.
– Jag har mött Mora många gånger och vet vad de har för styrkor. Jag kommer framförallt att fokusera på att gå in och ha roligt, njuta och lita på mitt eget spel.

På frågan hur det kommer gå på lördag, blev hennes svar såhär:
– Det kommer bli tufft och tight, men vi har visat att vi är ett lag som gör allt för varandra och det kommer göra att vi står som segrare!

FOTO: Keith Rönnberg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här