FOTBOLL Seriepremiären närmar sig i division 4. De flesta pusselbitar ska ha lagts. Men GoIF Kåre breddar sin trupp – lånar spelare från ärkerivalen Vallentuna BK.

Fotbollsserierna i de lägre divisionerna är på gång att starta. Till helgen drar division 3 och 4 igång. De flesta pusselbitar har lagts i lagbygget för den här säsongen.

Men division 4-klubben GoIF Kåre väljer att bredda sin trupp med ytterligare en spelare. Man lånar in målvakten Leo Berggren, fram till sommaren, från division 3-klubben och ärkerivalen Vallentuna BK.

– Laget i år är ungt, vilket är bra då det påverkar lagkemin bra. Tror bra om säsongen, vi har ändå sett relativt bra ut under försäsongen, tror vi kommer vara ett formstarkt lag som kämpar för varandra, säger målvakten om sin nya, dock tillfälliga, klubbadress.