HOCKEY Den senaste tiden har formen för Viggan Hockey varit svajig. Tre förluster på de fem senaste. Nu väntar tabellfemman Haninge Anchors – en playoffplats står på spel – och man är favoriter till seger – 1,65 gånger insatsen hos Coolbet.com.

På förhand skulle Viggan Hockey med den trupp man har relativt enkelt ta sig till ett playoff för att ta sig upp i seriesystemet. Men på vägens gång har man haft både skade- sjukdoms problem, vilket gjort att man inte kunnat ställa upp med ordinarie trupp.

Nu när det återstår två matchen så har just nu Viggan allt i egna händer för att ta sig till playoff.

Kvällens hemmamatch mot Haninge Anchors blir därför en riktigt nagelbitare och de tre poäng som står på spel är oerhört viktiga för båda lagen. Vid en Vigganseger så har man säkrat playoffplatsen. Om Haninge vinner, går de om Viggan och har inför sista omgången allt i sina händer.

Favoritskapet, enligt spelsajten coolbet.com, ligger hos Viggan. Man har under allettan inte förlorat mot Haninge – har en målskillnad på 12-2 – och i första mötet nollade man dem 5-0, på deras hemmaplan.

Matchen livesänds på Norrorts-TV, klicka här

publicerat 2019-02-22

/Kenneth Andersson

kenneth@norrortssporten.se

TWITTER: @Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här