HOCKEY Christoffer Gozzi – han gjorde 10 poäng i allettan. Fyra mål och sex assist. Blev innan säsongen startade, vald till lagkapten. När matchen mot Köping skulle spelas blev han utsedd till MVP av hemmafansen.
– Tror att supportrarna har sett att jag gör ett bra jobb för laget, säger Gozzi om utmärkelsen.

Allettan är avslutad. Playoff-kvalet väntar runt hörnet, där Forshaga blir motståndare. För Christoffer Gozzi, som blev vald till Väsbys lagkapten, har resan gick grundseriesäsongen sakta men säker uppåt – 9 mål och 14 assist från hans klubba. Det gjorde att han slutade trea i lagets interna poängligan.

Under allettan har målen lyst lite med sin frånvara, fyra stycken blev det. Men fansen har gillat det han gjort på isen och fick innan sista allettanmatchen, mot Köping, ta emot utmärkelsen MVP av Väsbyfansen.

Varför fick du den utmärkelsen tror du?
– Jag hoppas och tror att supportrarna har sett att jag gör ett bra jobb för laget .

Om du själv får beskriva dig som spelare både utan för och på planen, hur är du då?
– Jag som spelare är en smart två-vägscenter som kanske inte syns mest men försöker göra mina medspelare bättre. Utanför isen så är jag en ganska lugn person som gillar att umgås med familj och vänner.

Hur ser du på framtiden som hockeyspelare?
– Jag tror på en bra framtid som hockeyspelare där jag kan ha det som ett jobb.

Om 5 år, vart spelar du då, om du själv får sia?
– AIK har alltid varit klubben som jag känt mest för så där om jag måste säga en klubb.

/Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

TWITTER: @Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här