HOCKEY Vallentuna kan redan nu påbörja resan för säsong 2019/20 i division 1. Sista matchen, borta mot Trångsund, är helt betydelselös för laget. Dock kan man bli passerade av norrortskonkurrenten Sollentuna HC – vid förlust.

Hockeyettans östra vårserie stängs under onsdagen. Segeltorp kommer ta sig till ett playoffkval. För Vallentunas del, som var med i racet om segern, kan man redan nu påbörja jobbet med säsong 2019/20 i division 1. Man har säkrat ett kontrakt, oavsett hur det går i sista matchen mot Trångsund. då man just nu ligger på en fjärde plats med 29 inspelade poäng.

Det som kan ske är att man vid en förlust blir passerade av norrortskonkurrenten Sollentuna, som har 27 poäng.

/Norrortssporten
sporten@norrortssporten.se

TWITTER: @Norrortssporten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här