HOCKEY Viggan Hockey hade fingertoppskänsla i senaste värvningen. Jesper Eriksen tog tillfället i akt och gjorde ett mål och två assist i segermatchen, 5-4, borta mot Åkers/Strängnäs.

Listan på skadade och sjuka spelare har varit dilemmat för Viggan Hockey den senaste tiden. Men klubben har trots allt inte visat några tecken på att ge vika – även om förlusterna har varit ett faktum.

Ett mål – två assist

Under måndagskvällen offentliggjorts en backvärvning, Jesper Eriksen. I bortamatchen, som spelades under tisdagen, mot Åker/Strängnäs visade backen att han kommer vara en nytta för laget. Han var inblandad i första Vigganmålet i matchen, som betydde 1-1, i powerplay. Även när laget i tredje perioden tog ledningen med 3-4, fick Eriksen en passningspoäng. Som grädde på mos gjorde han också Viggans 5-3-mål.

Slutresultatet blev tillslut 5-4 och Viggan plockade tre viktiga poäng i jakten på en kvalplats.

– Inte den mest välspelade matchen från vår sida. Blandade väldigt bra perioder med massa slarv. Tycker att vi måste kunna hålla högre tempo sett över hela matchen. Blev lite nervigt i slutet, men jäkligt gött med 3 pinnar!, säger Tim Johansson-Bräck till eastcoasthockey.se.

Publicerat 2019-01-23
Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

TWITTER: @Norrortssporten


MATCHFAKTA
Åker/Strängnäs – Viggan 4-5 (2-2,1-1,1-2)
Viggans mål: Fredric Korduner 2, Adam Wahlkvist, Jesper Eriksen, Ludwig Ekman

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här