Senaste Nyheterna:

Derbyt bjöd på underhållning

INNEBANDY Spelare har stora anknytningar i båda klubbarna. Mötet...

Ketchupeffekt för SDE – funnit vinnarvägen igen

HOCKEY Fyra mål på sju minuter. Det blev islossning...

Ackers storledning förvandlades till dramatik

INNEBANDY Ackers stjärnspelare Hanna Nordstrand och Therese Gustafsson gjorde...

En tobaksfri julklapp

Vi idrottsintresserade människor älskar kickar – det är ju så härligt att få det där ruset, eller hur? En seger som skapar historia eller det där målet som man drömt om, kanske den där räddningen ingen förutsåg. Idrotten har inga gränser och det är just det vi sportnördar brinner för. Sen är det ju så, både inom och utanför sportvärlden, att några av oss inte nöjer sig med kicken av personlig vinst, då har Nordic Snus tagit fram en riktigt samhällsvinst. Julen kom tydligen tidigt i år, för nu behöver nikotin inte längre förknippas med tobak.

Nordic Snus har lanserat en ny produktlinje som heter Nordic Spirit. Det är en nikoprilla som är ett tobaksfritt alternativ för den som vill ha en fräschare livsstil. Produkten kommer i vita dosor med en design som har inspirerats av nordisk trädesign och vårat forntida kulturarv. Prillorna är vita och mjuka för att ge dig den ultimata och fräscha upplevelsen. Det förhindrar även ditt saliv från att färgas, olikt det traditionella snuset. Mjukheten gör att påsen diskret kan placeras under läppen.

Två olika smaker för olika lag

Är du den sötsugne eller den som är ute efter en friskare upplevelse? Kanske inspireras du av årstiderna och kör på en fräsch upplevelse under hockeysäsongen och en sötare variant under vattensäsongen? Nordic Snus har nämligen lanserat sina nikoprillor i två olika smaker; Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry och Nordic Spirit True White Mint.

Den förstnämnda skulle främst passa dig med den lite sötare tanden – kombinationen av klassiska och moderna smaker levererar en balans som ger dig ett nytt och intressant tobaksfritt alternativ. Dessutom passar citrusen från bergamott perfekt med de söta undertonerna från vilda bär som genomsyrar prillorna.

Nordic Spirit True White Mint, å andra sidan, är mer för dig som är ute efter en friskare upplevelse. Den tobaksfria produkten levererar en kombination av den starka smaken av kall mentol och söt pepparmint. Denna mintiga smak passar dagens moderna snusare perfekt.

Vilket lag tillhör du?

Båda smakerna passar galant till den som är i behov av en ny och spännande smak eller helt enkelt vill fräscha till det. Nordic Spirit säger att denna produkt passar perfekt till både jobbet och festen. Samtidigt som portionspåsarna är diskreta, ger de dig en snabb kick som fortsätter med en långvarig och stabil nikotinleverans.

Om du är kluven, liksom många av oss sportfantaster kan vara när intresset för fler än en sport är starkt, så kan du ju alltid testa båda smakerna. Kanske är detta tobaksfria alternativ svaret på vad som får dig i bättre form till nästa vintersäsong? Snöra på skridskorna eller skidorna och njut av det kalla nu (och stoppa in en fräschare prilla).

 

FOTO: fotoakuten.se

Text: Anna Rosenkvist

Senaste

Derbyt bjöd på underhållning

INNEBANDY Spelare har stora anknytningar i båda klubbarna. Mötet...

Ketchupeffekt för SDE – funnit vinnarvägen igen

HOCKEY Fyra mål på sju minuter. Det blev islossning...

Ackers storledning förvandlades till dramatik

INNEBANDY Ackers stjärnspelare Hanna Nordstrand och Therese Gustafsson gjorde...

Croneld svårstoppad – hattrick i mittperioden

INNEBANDY Inför hemmatchen mot Warberg IC var den nedåtgående...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Derbyt bjöd på underhållning

INNEBANDY Spelare har stora anknytningar i båda klubbarna. Mötet mellan Täby FC och Vallentuna blev matchen med det stora D:et i derby. Sett till tabelläget...

Ketchupeffekt för SDE – funnit vinnarvägen igen

HOCKEY Fyra mål på sju minuter. Det blev islossning för SDE när HV 71 kom på besök. – Ja det är väl kul med mål,...

Ackers storledning förvandlades till dramatik

INNEBANDY Ackers stjärnspelare Hanna Nordstrand och Therese Gustafsson gjorde i stort sett allt själv. En 5–0 ledning hemma mot Kalmarsund förvandlades till dramatik. Tolv minuter...

Hej alla besökare


STÖTTA FÖRENINGSLIVET!

Bli årsmedlem av Norrortssporten PLUS -
För varje medlem går 100 KR tillbaka till föreningslivet – via utmärkelse varje år.

 Teckna ett pluskonto genom att klicka här

TACK!

 

This will close in 20 seconds