Senaste Nyheterna:

Sollentunas drömstart bäddade för jubel i premiären

HOCKEY Det blev en rivstart för Sollentuna när säsongen...

Andra perioden fällde Viggan i premiären

HOCKEY Nu har även hockeytvåan dragit i gång. Viggans...

Täby FK:s damer behövde bara 24 minuter

FOTBOLL Det blev inte mycket till spänning när Täby...

En tobaksfri julklapp

Vi idrottsintresserade människor älskar kickar – det är ju så härligt att få det där ruset, eller hur? En seger som skapar historia eller det där målet som man drömt om, kanske den där räddningen ingen förutsåg. Idrotten har inga gränser och det är just det vi sportnördar brinner för. Sen är det ju så, både inom och utanför sportvärlden, att några av oss inte nöjer sig med kicken av personlig vinst, då har Nordic Snus tagit fram en riktigt samhällsvinst. Julen kom tydligen tidigt i år, för nu behöver nikotin inte längre förknippas med tobak.

Nordic Snus har lanserat en ny produktlinje som heter Nordic Spirit. Det är en nikoprilla som är ett tobaksfritt alternativ för den som vill ha en fräschare livsstil. Produkten kommer i vita dosor med en design som har inspirerats av nordisk trädesign och vårat forntida kulturarv. Prillorna är vita och mjuka för att ge dig den ultimata och fräscha upplevelsen. Det förhindrar även ditt saliv från att färgas, olikt det traditionella snuset. Mjukheten gör att påsen diskret kan placeras under läppen.

Två olika smaker för olika lag

Är du den sötsugne eller den som är ute efter en friskare upplevelse? Kanske inspireras du av årstiderna och kör på en fräsch upplevelse under hockeysäsongen och en sötare variant under vattensäsongen? Nordic Snus har nämligen lanserat sina nikoprillor i två olika smaker; Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry och Nordic Spirit True White Mint.

Den förstnämnda skulle främst passa dig med den lite sötare tanden – kombinationen av klassiska och moderna smaker levererar en balans som ger dig ett nytt och intressant tobaksfritt alternativ. Dessutom passar citrusen från bergamott perfekt med de söta undertonerna från vilda bär som genomsyrar prillorna.

Nordic Spirit True White Mint, å andra sidan, är mer för dig som är ute efter en friskare upplevelse. Den tobaksfria produkten levererar en kombination av den starka smaken av kall mentol och söt pepparmint. Denna mintiga smak passar dagens moderna snusare perfekt.

Vilket lag tillhör du?

Båda smakerna passar galant till den som är i behov av en ny och spännande smak eller helt enkelt vill fräscha till det. Nordic Spirit säger att denna produkt passar perfekt till både jobbet och festen. Samtidigt som portionspåsarna är diskreta, ger de dig en snabb kick som fortsätter med en långvarig och stabil nikotinleverans.

Om du är kluven, liksom många av oss sportfantaster kan vara när intresset för fler än en sport är starkt, så kan du ju alltid testa båda smakerna. Kanske är detta tobaksfria alternativ svaret på vad som får dig i bättre form till nästa vintersäsong? Snöra på skridskorna eller skidorna och njut av det kalla nu (och stoppa in en fräschare prilla).

 

FOTO: fotoakuten.se

Text: Anna Rosenkvist

Senaste

Sollentunas drömstart bäddade för jubel i premiären

HOCKEY Det blev en rivstart för Sollentuna när säsongen...

Andra perioden fällde Viggan i premiären

HOCKEY Nu har även hockeytvåan dragit i gång. Viggans...

Täby FK:s damer behövde bara 24 minuter

FOTBOLL Det blev inte mycket till spänning när Täby...

Ödesmatch väntar för Täby FK – ”Måste bli bättre i vårt försvarsspel”

FOTBOLL Det har smugit sig in lite medvindar hos...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

Sollentunas drömstart bäddade för jubel i premiären

HOCKEY Det blev en rivstart för Sollentuna när säsongen startade under fredagskvällen. På bortaplan, mot SK Iron, fick man en drömstart som fortsatte matchen...

Andra perioden fällde Viggan i premiären

HOCKEY Nu har även hockeytvåan dragit i gång. Viggans premiärlycka föll i andra perioden trots att man inledde målskyttet. Efter en mållös första period skulle...

Täby FK:s damer behövde bara 24 minuter

FOTBOLL Det blev inte mycket till spänning när Täby FK:s damer besökte Uppsala. Bottenlagen Vaksala blev en munsbit för Täbygänget. Det ska spelas i 90...

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Hej alla besökare


Nu har vi gjort en uppfräschning av sidan. Till hösten kommer längre reportage, krönikor och speciella artiklar bli låsta till ett plusabonnemang, detta för att redaktionen utför ett journalistiskt arbete. Så skaffa ett pluskonto redan idag!

Teckna ett pluskonto genom att klicka här

TACK!

 

This will close in 20 seconds