19.7 C
Stockholm
lördag, juni 22, 2024
HemÖVRIG SPORTEn tobaksfri julklapp

En tobaksfri julklapp

Publicerad:

Liknande artiklar

Sollentuna chanslösa – tredje raka förlusten

FOTBOLL Det var ingen rolig fredagskväll för Sollentuna FK....

SDHL:s trotjänare spelar i SDE – oklart med Löwenhielm

HOCKEY Drygt en vecka till midsommar och kanske ytterligare...

Hallsta fast i botten av tabellen

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen...

IFK Stocksund gav svar på tal – behövde bara en halvlek

FOTBOLL IFK Stocksund behövde bara en halvlek i hemmamatchen...

Säsongens tredje hemmamatch – Rospiggarnas lag

I morgon (tisdag) är det dags igen – tredje...

Vi idrottsintresserade människor älskar kickar – det är ju så härligt att få det där ruset, eller hur? En seger som skapar historia eller det där målet som man drömt om, kanske den där räddningen ingen förutsåg. Idrotten har inga gränser och det är just det vi sportnördar brinner för. Sen är det ju så, både inom och utanför sportvärlden, att några av oss inte nöjer sig med kicken av personlig vinst, då har Nordic Snus tagit fram en riktigt samhällsvinst. Julen kom tydligen tidigt i år, för nu behöver nikotin inte längre förknippas med tobak.

Nordic Snus har lanserat en ny produktlinje som heter Nordic Spirit. Det är en nikoprilla som är ett tobaksfritt alternativ för den som vill ha en fräschare livsstil. Produkten kommer i vita dosor med en design som har inspirerats av nordisk trädesign och vårat forntida kulturarv. Prillorna är vita och mjuka för att ge dig den ultimata och fräscha upplevelsen. Det förhindrar även ditt saliv från att färgas, olikt det traditionella snuset. Mjukheten gör att påsen diskret kan placeras under läppen.

Två olika smaker för olika lag

Är du den sötsugne eller den som är ute efter en friskare upplevelse? Kanske inspireras du av årstiderna och kör på en fräsch upplevelse under hockeysäsongen och en sötare variant under vattensäsongen? Nordic Snus har nämligen lanserat sina nikoprillor i två olika smaker; Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry och Nordic Spirit True White Mint.

Den förstnämnda skulle främst passa dig med den lite sötare tanden – kombinationen av klassiska och moderna smaker levererar en balans som ger dig ett nytt och intressant tobaksfritt alternativ. Dessutom passar citrusen från bergamott perfekt med de söta undertonerna från vilda bär som genomsyrar prillorna.

Nordic Spirit True White Mint, å andra sidan, är mer för dig som är ute efter en friskare upplevelse. Den tobaksfria produkten levererar en kombination av den starka smaken av kall mentol och söt pepparmint. Denna mintiga smak passar dagens moderna snusare perfekt.

Vilket lag tillhör du?

Båda smakerna passar galant till den som är i behov av en ny och spännande smak eller helt enkelt vill fräscha till det. Nordic Spirit säger att denna produkt passar perfekt till både jobbet och festen. Samtidigt som portionspåsarna är diskreta, ger de dig en snabb kick som fortsätter med en långvarig och stabil nikotinleverans.

Om du är kluven, liksom många av oss sportfantaster kan vara när intresset för fler än en sport är starkt, så kan du ju alltid testa båda smakerna. Kanske är detta tobaksfria alternativ svaret på vad som får dig i bättre form till nästa vintersäsong? Snöra på skridskorna eller skidorna och njut av det kalla nu (och stoppa in en fräschare prilla).

 

FOTO: fotoakuten.se

Text: Anna Rosenkvist

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter