Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HANDBOLL Skånelas herrar har nu kvalplatsen i sina händer. Detta efter poängskörd mot både Vinslöv och Lindesberg.

Skånela har jagat en kvalplats under en tid. Efter helgens hemmamatcher mot Vinslöv och Lindesberg har laget nu klivit upp på en fjärde plats, som är sista kvalplatsen till herrhandbollens finrum Handbollsligan.

Skånela såg i andra halvleken till att ta kommandot och stängde matchen efter att inledningsvis gått ifrån till 17-15, där pausvilan var 11-11. Det blev tillslut 26-21.

Dagen efter var det dags igen – nu var det Lindesberg som gästade Vikingahallen.

Skånela satte tonen direkt och gick i från till en 5–1 ledningen efter knappa åtta minuters spel. Hemmalaget höll undan till halvleksvilan, 13–10.

Även andra halvlekens inledning rivstartades av Skånela. Laget gick upp på nytt i fyramålsledning – 16–12.

Gästerna gav sig inte. Upphämtningen, 25-25, konstaterades med 1:34 kvar av halvleken som också blev slutresultat.