Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Norrortsderbyt mot Sollentuna FK – Täby FK tillbaka på ruta 1

FOTBOLL Den inledande veckan av höstomgångarna, tre matcher på 8 dagar, verkar satt sina spår för Täby FK. När norrortsderbyt mot Sollentuna FK blåstes av i söndags fick laget kliva av med dystra miner och inse att man var tillbaka på ruta ett igen.

Det såg bra ut när Täby FK startade upp höstomgångarna. Seger med 2-1, mot Piteå IF FF, i omstarten. Den följdes upp med en riktigt bra prestation i Svenska Cupens kvalomgång 2, där man sånär slog ut allsvenska IK Sirius. Sedan fick man, trots tre gjorda mål, ”bara” med sig en poäng i bortamatchen mot Hammarby TFF. I hemmamatchen den 29 augusti blev det på nytt segervrål i Täbys omklädningsrum då laget besegrade Örebro/Syrianska med 2-1.

När septembers matcher inleddes i helgen var gruset i maskineriet tillbaka igen. Laget klev ut med ett 2-0-underläge efter de första 45 minuterna i norrortsderbyt mot Sollentuna FK.

Markus Uppling gav en smula hopp när han nickade in 2-1 i början av andra. Men det var Sollentuna FK som visade vägen. 3-1 och 4-1 inom loppet av två minuter.

Även om lagkaptenen Jesper Hagman reducerade till 4-2 på straff och Niklas Persson gjorde 4-3 på tilläggstid så blev det att åka hem med en ny förlust.

–Vi får ta med oss att vi lyckades ta oss tillbaka i matchen två gånger under den andra halvleken även om det är en klen tröst när vi går poänglösa, kommenterade laget på sin officiella hemsida.

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...