Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HERRTVÅAN IFK Österåker hemmaslog bottenlaget Kvarnsveden. Därmed tog nykomlingen ett stort steg mot ett nytt kontrakt – med fyra omgångar kvar.

Trots 0-1-underläge efter den första halvleken i lördagens hemmamatch mot Kvarnsvedens IF från Borlänge, så kunde IFK Österåker, som är nykomlingar i herrtvåan den här säsongen, vända och vinna.

Matchen slutade till slut 2-1 till IFK efter mål av Hampus Ragnelid och Benjamin Shimon Yakoub i den andra halvleken.

Med fyra omgångar kvar att spela av division 2 norra Svealand, så är norrortsgänget tack vare segern nu elva poäng före Kvarnsveden på negativ kvalplats.

###

Ett annat IFK-lag, nämligen IFK Stocksund, tog även de en viktig seger i botten av tabellen, när Danderydsgänget hemmaslog bottenkollegan Kungsängen med 2-0.

I och med segern har norrortsgänget nu tre poäng ned till Kvarnsveden på negativ kvalplats.

Matchfakta/Division 2 norra Svealand

IFK Österåker – Kvarnsvedens IF 2-1 (0-1)
Målen: 0-1 (35) Linus Zetterström, 1-1 (49) Hampus Ragnelid, 2-1 (56) Benjamin Shimon Yakoub.

IFK Stocksund – Kungsängens IF 2-0 (1-0)
Målen: 1-0 (45+1) Alexander Andue, 2-0 (79) Petter Soelberg