Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Ny ”dag på jobbet” för Täby FC:s damer

INNEBANDY Täby FC:s damer behövde inte förta sig mot jumbolaget Skoghall. Efter en lite trög inledning lade man i den normala växeln och kunde bärga nya poäng i jakten på topptrion.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Söndagsmatchen för de nya Europamästarna i innebandy var botten mot toppen. Täby FC mötte nykomlingarna Skoghall. Senast de möttes blev den en klar seger för Täbygänget – 9-2.

Den största frågan var om det skulle bli tvåsiffrigt eller ej.

Täby gav svar på tal direkt. Matilda Sjödin stänkte in 1-0 efter 53 sekunder. Skoghall kom tillbaka, kvitterade med mindre än fyra minuter till pausvilan. Om det gick fort i första perioden, gick det än fortare i period två.

När klockan stannade på 15 sekunder så hade Täby, genom Lisa Carlsson, gjort 2-1. knappt fyra minuter senare var Sjödin framme igen – gjorde 3-1. Skoghall lyckades ge svar på tal och reducerade till 3-2, innan matchklockan passerat 8 minuter. Täby höll dock gästerna på ”rep längs” avstånd. Innan perioden var över hade man ryckt i från till en 6-3 ledning, där Carlsson skrev in sig i målprotokollet igen tillsammans med Julia Croneld och Anna Peterzén.

I period tre, som blev den sista, fick backen Elin Lundström näta för första gången den här säsongen. Och målskyttet avslutades av Linnéa Wiregård när hon gjorde 8-3, då man spelat 4:12.

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?

Erbjudande:

Swisha 349 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och få ett abonnemang fram till 30 juni!
(Gäller nya och gammal pluskunder – januari ut)

Ordinarie pris 39 KR första månaden därefter 69 kr – ingen bindningstid!

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...