Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

SDE stod upp bra mot serieledarna

ISHOCKEY SDE var på väg mot en skrällpoäng mot seriesuverän HV71. Men två sena mål av Jönköpingslaget i slutet av matchen såg till att grusa den förhoppningen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

En tuff uppgift väntade SDE HF på lördagen när serieledarna, HV71, kom på besök till Enebybergs ishall i SDHL.

Och tufft inledningsvis blev det också. Efter den första perioden ledde tabellettan med 2-0.

Men i den andra perioden skulle dock hemmalaget komma tillbaka.

Först reducerade Kelly Murray till 1-2 i numerärt överläge, och drygt tre minuter senare satte Kayleigh Hamers dit 2-2-pucken.

HV71 återtog visserligen ledningen drygt fyra minuter in på slutperioden. Men precis som tidigare i matchen kom norrortslaget tillbaka och kvitterade till 3-3 genom Leanne Ganney.

Men det här var Jönköpingslagets eftermiddag, skulle det sedan visa sig.

Efter att Sanni Hakala och Hanna Olsson satte 4-3 respektive 5-3, inom loppet av ett par minuter under den andra halvan av tredje perioden, orkade hemmalaget inte komma tillbaka en tredje gång.

Matchen slutade till slut 5-3 till HV71.

För SDE:s del väntar ny hemmamatch strax efter lunchtid på söndagen. När Göteborg kommer till Enebyberg och Enebybergs ishall.

Fakta

SDE HF – HV71 3-5 (0-2, 2-0, 1-3)

Skotten: 17-42 (2-17, 7-9, 8-16)

Publik: 39 åskådare, Enebybergs ishall

[/ihc-hide-content]

Inte plusmedlem?
Skaffa plusabonnemang idag – 39 kr första månaden därefter 69 kr.
OBS! Ingen bindningstid!

Eller – swisha 349 kr till 123 577 09 12 (skriv er mailadress) och ni får ett abonnemang fram till 30 juni.

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...