Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HOCKEY Efter måndagens storförlust var det åter matchdags för Väsby. Denna gången mot Segeltorp. Man lyckades hoppa tillbaka på vinnarspåret – men det var med minsta marginal.

Den intensiva veckan för Väsby började med en tung och katastrofal hemmamatch, under måndagskvällen, mot Huddinge. Det blev tillslut 1-6.

–Vi gör vår sämsta match för säsongen. Vi kommer ut och är alldeles för veka, och vad det beror på vet jag inte. Vi hade en bra känsla inför matchen, sade Christoffer Gozzi efteråt.

Matchen hade Väsby nu lagt bakom sig då det var dags för ny match, borta mot Segeltorp. Den andra av tre på sex dagar.

Det blev att studsa tillbaka på vinnarspåret man hade tidigare. Men det det blev dramatiskt på slutet. Väsby hade efter två perioder en 1-3 ledningen. Den utökades till 1-4 efter knappt två minuters spel av tredje, genom Elliot Lorraine.

Vann med minsta marginal

Då vaknade plötsligt hemmalaget till. Först kom reduceringen 2-4. Och med nästa tio minuter kvar av perioden kom ytterligare en reducering. Trots att Segeltorp tog en timeout och avslutade med sex spelare på isen i slutskedet, lyckades Väsby stänga matchen och plocka med sig samtliga poäng från Segeltorpshallen.

–Första halvan av matchen är ganska bra, vi för spelet och skapar lägen. Sedan är det som att vi tar för lätt på det, sade Jesper Kemi efter matchen till Vi i VäsbyDirekt, som gjorde sin 300:e match i hockeyettan.