WEBB-TV: Ryttar – ”Båda vill ju stå varje match”

Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Vintersport, eller med andra ord vinteridrott, är något som...

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

HOCKEY Det blev ett målkalas av rang. Väsby inledde målskyttet mot Enköping efter 19 sekunder. Efter det rann det i väg och matchen slutade 9-0, där Linus Ryttar fick hålla sin andra och Väsbys tredje målnolla för säsongen.
Alltid skönt att hålla nollan, det ska jag inte ljuga med, säger en nöjd målvakt efter storsegern.

Det blev tillslut stående applåder från de 451 personer som tagit sig till Vilundaparkens Ishall för att se Väsby ta emot Enköping. ”Vilda Väsby” inledde målskyttet redan efter 19 sekunder, genom Pontus Karlsson.

Därefter rasslade bara till och Väsby kunde med periodsiffrorna – 4-0, 2-0 och 3-0 – enkelt besegra gästerna med sammanlagt 9-0.
– Vi gör helt klart vår bästa match sett över 60 minuter på hela säsongen, säger onsdagskvällens målvakt Linus Ryttar som delar målvaktskampen med Edvin Olofsson.

–Vi sporrar varann på träningarna och det är självklart båda vill stå men som målvakt får man ta det man får och göra det bästa av situationen.

Värt att notera var att lite extra applåder innan matchen började fick hemvändare Lubomir Fetkovic som stod för två av målen i sin comeback i Väsbytröjan.