Sollentuna vände mardrömsstarten – två mål på fyra minuter

KLART: Succétränaren tar över moderklubben

Vintersport, eller med andra ord vinteridrott, är något som...

Populära sporter i Sverige – lockar fansen dit

Sverige har producerat många kända idrottsmän och idrottskvinnor. Många...
spot_imgspot_img

FOTBOLL Vinnarkänslan håller i sig för Täby FK. Denna gången var det Daniel Sterner som låg bakom segervrålen i omklädningsrummet på Tibbelvallen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Täby FK är inne i en vinnarperiod. Under nykomlingsåret, förra säsongen, hade man också en period där man fick en bra känslan med sig. Inte alltid segrar. Laget hade efter de fyra första omgångarna plockat poäng i samtliga matcher.

I år, när nio matcher har avverkats, stod man på sju segrar, en oavgjord samt en förlust.

Tionde matchen för Täby FK:s del spelades under söndagen. Då IFK Lidingö kom på besök till Tibblevallen. Förra säsongen vann lagen varsin match. Jämna tillställningar, där resultatet blev 2-3 och 1-0 (Täbys siffror först).

I år blev det lika jämnt målmässigt. Efter en mållös första halvlek, fick Täby FK några hyfsade målchanser, dock utan resultat. Men utdelningen skulle komma.

Femte raka segern

I matchminut 61, fick Daniel Sterner bollen mitt framför fötterna, efter en frispark. Och en målskytt av Sterners kaliber missar inte ett sådant läge – 1-0 på matchtavlan. Detta skulle visa sig bli det enda mål som de 150 personerna, som befann sig på läktare, fick se.

Täby tog därmed sin femte raka seger och utökar sitt försprång, fyra poäng, ner till tredje placerade IFK Stocksund.