Bollstanäs obesegrade – hållit nolla i över 180 minuter

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter...

Stocksunds negativa trend fortsätter – chanslösa mot topplag

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid -...

Resultat MXSM i Tibro på söndagen

MXSM Motocross: Regn, blåst, skitigt och halt och stolpe ut. Ja lite så kan man summera söndagens deltävling den sjätte i ordningen som idag kördes på Tibro Motorstadion i Tibro. MK Orion hade två förare på plats och det blev en hel del stolpe ut för båda förarna.

MX2 Marcus Gredinger (Bilden)
I sitt första heat kom Marcus iväg riktigt bra som trea efter det första varvet, den placeringen höll han under ett par varv innan han tappade till en femte plats och efter en vurpa tappade han till en 7e plats. Därefter pendlade han mellan plats 6 till 10 och tillbaka på en 8e plats när han tvingades bryta med tre varv kvar.
I sitt andra heat visade han åter framfötterna och kommer iväg på en sjätteplats där han sen jobbar sig upp till en fjärde plats som han behåller till tre varv från mål då han tappar till en 5e plats. På sista varvet tappar han ytterligare en plats och slutar 6a i mål vilket får ses som riktigt bra då han missat i stort sett hela säsongen pga skador. 15 inkörda poäng idag och en 12e plats totalt blev det i comebacken. I den totala tabellen ligger Marcus på en 28e plats med sina 15 poäng. Detta var dock hans först tävling för säsongen.
I sitt första heat kommer han iväg som 15e förare efter 1a varvet men kör under heatets gång upp sig och plockar placeringar. Med tre varv kvar så händer något som jag inte såg i bild och Viking som då låg på en 8e plats tvingas bryta.
I heat 2 är med riktigt bra från start och ligger på en 7e plats som han tappar till en 8e under ett par varv. Därefter kör han upp sig till en 7e plats där han ligger under i stort sett hela heatet. Med två varv kvar klättrar Viking upp på en 6e plats som även ser ut att bli hans placering i detta heat. Men på sista varvet händer något igen och han tappar ytterligare och går i mål som 12a.
Därmed blev det bara 9 inkörda poäng idag och totalt stannar han på en 17e plats. I Totalen efter 6 deltävlingar ligger nu Viking på en 7e plats med 142 inkörda poäng i MX1 klassen.
Nästa deltävling kommer att köras på Malmabanan i Västerås med Västerås MK som arrangör den 2 juli. Då hoppas vi på fler Orion förare på plats och framförallt lite stolpe in.

Foto/Arkivbild Bosse Andersson

Senaste

Mardrömsminuter för Täby – tappade 2–0 ledning

FOTBOLL Täby FK hade bortamatchen mot Assyriska i sin...
spot_img

Trendar Just Nu

Runnemo och Glasberg lämnar IK Frej Täby

SILLY SEASON – Stommen som fanns i Frej Täby...

5 egenskaper de bästa fotbollsspelarna har gemensamt

Det räcker inte med att ha kontroll över hur...

KLART: Lämnar Väsby – klar för division 2-klubb

HOCKEY Konkurrensen i Väsby Hockey har hårdnat - speciellt...

Håller damfotboll på att bli lika stor som herrfotboll?

Damfotboll växer sig allt större efter att länge ha...

Därför slutade Anders Rylander som ordförande i Stocksund: ”Hade inget annat val”

FOTBOLL Förra veckan meddelade Anders Rylander att han avgår...

FOTBOLL Inledningen för Bollstanäs i Elitettan har varit perfekt. Tre matcher har blivit tre segrar och dessutom hållit nolla i över 180 minuter. Inför tredje...

FOTBOLL Det har varit både glädje och besvikelse efter helgens alla fotbollsmatcher. Nedan har ni flera resultat från norrortslagen.

FOTBOLL IFK Stocksund har haft en tung tid - en poäng på fyra matcher. Och det blev inte bättre när laget besökte Södertälje för...