HOCKEY Vallentuna Hockey blev innan säsongen började av med sin keeper Daniel Rosengren. Sedan dess har man testat olika målvakter utan att hittat rätt.
Sedan Daniel försvann blev det väldigt knöligt faktiskt, säger general manager Patrik Stolt till Mjörnbergs Trashfalk.

Det har stått klart sedan ett par omgångar tillbaka att Vallentuna Hockey inte tar sig till allettan. Men Vallentunaklubben har haft en hel del problem på målvaktssidan. Alexander Jirhage har fått dragit ett enormt stort lass efter att deras målvakt Daniel Rosengren fick ett hockeyallsvenskt erbjudande och drog iväg till Tingsryd.

– Sedan Daniel försvann blev det väldigt knöligt faktiskt, nu har Jirhage gjort det bra och fått göra ganska stora insatser under säsongen, men risken är att han drar på sig någon skada och då måste vi ha en hållbar situation, säger klubbens general manager Patrik Stolt till mjörnbergs trashtalk.se

Klubben har försökt finna en tänkbar ersättare men det har varit svårt. Man plockade in en litauisk målvakt Laurynas Lubys som inte föll väl ut. Därefter har man fått låna in Oscar Leijon från Almtuna.

Nu verkar man dock funnit en som passar in. Enligt uppgifter till mjörnberg.se ska det vara en tjeckisk målvakt – Hugo Haas. Uppgifter som Patrik Stolt dock är mer återhållsam att berätta.

– Det har varit många turer med honom fram och tillbaka, han har varit i USA och gjort några matcher där borta och hade schoolarship, men nu var han tvungen att åka därifrån i och med det här med corona.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här