Att gå omkring med tanken att det händer inte dig är att utgå från tanken att börsmäklare har inte en chans. Säg inte nej till chansen att få känna dig magisk! Ta vara på chansen med bet365 live och använd din bonus möjlighet. Chansen ökar om du kan förutspå spelet, och om du har följt lagen och du känner till säsongens förutsättningar kan du se vilket odds som passar för tillfället.

Tur eller skicklighet

Att dra en lott ur en hög kräver tur och du kan inte påverka dina möjligheter att höja dina chanser. Det handlar naturligtvis om tur ibland för plötsligt händer det att något helt oförutsett händer. Men genom att analysera spelet och klubbarna ökar du dina chanser till få in den stora träffen.

Spara, anteckna och våga

Börja anteckna så mycket du kan, resultat, skador, offentliga uttalanden och allt du kan tänka dig. Föra dagbok likt protokoll över lagen, klubbarna, spelet och spelarna. För in allt från assisterande passar, skotten på mål och allt du kan tänka dig orka med att bokföra. På detta sätt får du en bra överblick över hur spelarna i laget fungerar, formen och skapa dig en bra blick över laget och klubbens temperatur. Ju fler lag och klubbar du har en bra blick över höjer dina chanser avsevärt.

Tänk dig att spelet är som en termometer där minus tio är ingen idé att ens tänka tanken, noll är fifty/fifty och plus 10 är en möjlighet till enorm glädje. Ser du att trenden vänder kan oddsen mellan minus ett och plus sex vara den dagen då den där lyckan slår in. Missa inte att räkna ut själva oddset och värdera avkastningen, ibland är det verkligen värt att chansa. Misstänker du att majoriteten kommer att satsa på ett sätt, men samtidigt i dina anteckningar ser att det finns risk att det kan gå åt det andra hållet, kan det vara värt att ge det en chans eftersom du kan se förändringen.

Detta kan löna sig i längden eftersom du får mer spänning, men sannolikheten är inte lika stor att den inträffar.

Precis på samma sätt som börsmäklare som köper och säljer inom olika branscher när trender och kurser vänder.

Om ditt spel har ett lågt odds innebär det att sannolikheten är hög att ditt spel kan leda till lycka. Däremot om ditt spel är högt så är sannolikheten mindre att ditt val ska slå in, men desto mer glädje om det skulle inträffa. Boosta dina chanser med hjälp av dina anteckningar och känn lyckan när nästa trend vänder.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här