HOCKEY Viggan Hockeys seniorlag har inte spelat seriematch sedan oktober 2020. Allt stängdes ner på grund av pandemin. Nu har man startat hockeytvåan igen och Viggan fick en tung inledning, därför väntar ett revanschsuget lag när man gör hemmapremiär under tisdagskvällen.

Serierna i Hockeysverige börja sakta dra igång. För Viggan Hockey hade man inte spelat seriematch sedan oktober förra året. Allt stängdes ner på grund av pandemins framfart och serien återupptogs aldrig.

I helgen var det äntligen dags igen – seriepremiär borta mot Rimbo. En match som Viggan säkert vill glömma, seger för Rimbo med 3-1, så snabbt som möjligt. Det man ändå kan ta med sig är att man, enligt swehockeys statistik, sköt 53 skott under matchen.

FOTO: skärmdump swehockey.se

Nu är troligtvis ett revanschsuget Viggan som gör entré på sin hemmais i Jägholmshallen under tisdagskvällen.

Göta/Traneberg står för motståndet och kommer med en 4-1 seger mot Sollentuna i sin premiärmatch. 

Nedsläpp 19:10.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här