HOCKEYALLSVENSKAN Det råder tuff konkurrens i Väsby Hockey. Laget har flertalet spelare utlånade till Hockeyettanklubbar. Nu meddelar klubben att man fått ge ett tråkigt besked till en av backarna i laget.
Vissa besked är tråkigare än andra att ge och detta är ett av de absolut tyngsta jag som sportchef varit tvungen att ta, säger Tom Tärnström till klubbens hemsida.

Väsby har börjat klimatisera sig i ett av finrummen i hockeysverige – Allsvenskan. Det har gjort att lagets spelare som tidigare, under hockeyettan sejouren, haft mycket istid inte fått det denna säsongen.

Nu meddelar Väsby Hockey att backen Fredrik Falk och klubben går skilda vägar. Falk har spelat fem matcher i hockeyallsvenskan denna säsongen.

– Fredrik har haft svårt att få istid sedan vi tog klivet upp och han måste få chansen att börja spela hockey igen. Han har visat oerhört god moral och professionalitet rakt igenom i denna situation. Vissa besked är tråkigare än andra att ge och detta är ett av de absolut tyngsta jag som sportchef varit tvungen att ta. Fredrik har varit i klubben länge och gjort oerhört mycket nytta för oss under dessa år. Han är en genomgod person som jag önskar all lycka framöver både på och utanför hockeyrinken, säger Tom Tärnström till klubbens hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här