FOTBOLL De har hunnit fira i bubbel och skumpa. Nu har Viggan Fotboll en jobb att göra för lagbygget till division 3 – som man är tillbaka i.
Har fått en del telefonsamtal och mail om spelare som visat sitt intresse, säger tränare Jocke Olausson en månad efter uppflyttningen.

Division 3 östra Svealand får ett nytt norrortslag till nästa säsong. Det är Viggbyholms IK FF som är tillbaka, efter flera års spel i division 4. Dessvärre kommer det inte bli några derbyn – då Vallentuna BK trilla ur denna serien, efter att ha hamnat nästsist.

Säsongen blev rejält kort. Man inledde den 2 augusti och två månader senare var den över.

–Det blev som alla vet en väldigt lång försäsong! När det var dax för premiären blev det ytterligare 4 månader av bara träning. Tror inte det var någon nackdel för oss! Så att vi fick spela ihop oss ! Vi blev bara bättre o bättre desto längre serien led. Tycker vi vann rättmätigt slog alla 3 närmast oss 9 p 6-2 i målskillnad, säger Viggans tränare Jocke Olausson som fick jubla rejölt efter att ha blivit seriesegrare då man besegrade i den sista matchen norrortskonkurrenten Bollstanäs SK.
– Alla firade starkt hela helgen. Väldigt få om ens någon som vunnit en serie i sista avgörande match.

Nu börjar jobbet med lagbygget inför nästa säsong och redan nu har man fått intressen från spelare som gärna drar på sig Viggbyholmströjan.
– Har fått en del telefonsamtal och mail om spelare som visat sitt intresse av att spela för oss. Och det är ju så att man blir mer ett attraktivt lag när man går upp en division, säger Olausson.

FOTO: skärmdump viggan.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här