ETTANFOTBOLL Kvalplatsjakten går vidare för Sollentuna FK. Efter ett par kryss och em förlust är man tillbaka som vinnare. Täby FK har haft en tungperiod med storförsluter – IK Frej Täby har dippat efter tre raka seger.

Sollentuna FK har fortsatt en chans att kunna ta andra platsen, som ger en kvalplats till superettan. Det är efter 24 spelade matcher endast fem poäng upp Brommapojkarna som just nu innehar denna plats.

Därför var det oerhört viktigt att Sollentunagänget fick med sig samtliga poäng på hemmaplan, när Örebrolaget Karlslunds IF FK besegrades med 2-1.

För de båda Täbylagen, som gör upp om kampen om vem som blir bästa lag i kommunen, Täby FK och IK Frej Täby har det varit lite upp och ner. Täby FK hade tre raka försluter, när man gjorde entré på deras “nya” hemmaarena Vikingavallen, som också är IK Frej Täbys, under lördagen. Motståndarna var Örebro Syrianska och efter första halvlek hade Hugo Näslund gett Täby ledningen med 1-0. Men det märktes att Täby har det något jobbigt för tillfället. För i matchminut 66 kom gästernas kvittering, som också blev sista målet i matchen.

IK Frej Täby har haft lite medvind, tre raka segrar, innan man ”bara” fick med sig en poäng hemma mot Sollentuna, då man hade en 2-1 ledning men tappade det på tilläggstid.

Det verkade som att 2-2-matchen satt i skallen på Frejspelarna när åkte på sin tionde förlust denna säsongen, mot tabelltvåan Brommapojkarna, med 1-4.

FOTO: Skärmdump från svenskfotboll.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här