FOTBOLL Nykomlingarna har ryckt upp sig igen efter en rad matcher med varannan seger varannan förlust. I bortamatchen mot IF Karlstad behövde Täbyiterna bara en halvlek.

Att vara nya i en serie kan ha sina för- och nackdelar. För Täbys FK:s del har det sett ut som att fördelarna varit betydligt mer synbara. Även om säsongen inledde med två raka förluster har laget tydligen fått flera pusselbitar samt en del detaljer att falla på plats.

Från slutet av juni fram till onsdagens bortamatch mot IF Karlstad hade laget tagit sex segrar och spelat två oavgjorde. Tabellmässigt ligger man, som nykomlingar, på en något överraskande plats – 7:a.

Punkterade matchen på 23 minuter

För att se till bortamatchen, mot IF Karlstad, som spelades under onsdagskvällen behövde Täby FK bara en halvlek eller 23 minuter för att vara exakt, för att punktera matchen, även om hemmalaget reducerade till 1-3, och se till att laget inkasserade en ny 3-poängare.

Nästa match blir på söndag då Nyköpings BIS kommer på besök. Frågan man ställer sig: Kommer Täbyiterna förlänga sin segersvit ytterligare? Just nu har man tre raka.

FOTO: skärmdump Fogis.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här