HOCKEY Formkurvan har pekat nedåt för Vallentuna. Både på hemmaplan och bortais. Nu har man chansen att revanschera sig, då man har tre raka hemmafighter. Först ut är tabelltrean Borlänge.
Det gäller bara att fortsätta tro på vårat spel och gnugga vidare så kommer poängen, säger Leon Lundberg till klubbens hemsida som anslut till Vallentuna till allettan.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Trenden för Vallentuna Hockey har inte varit allt för ljus. Det har endast blivit två vinster tolv möjliga – en hemma och en borta. Laget ligger därmed sist i allettantabellen. Men det är bara tre poäng (en seger) upp till sista playoffplatsen som innehavs just nu av Piteå. En plats som laget går för.

–Absolut är det realistiskt, jag tycker inte att siffrorna visar rättvisa över hur vi spelat, men dom matcherna är historia nu. Nu blickar vi framåt och får vi bara ihop det så ska vi absolut kunna nypa en plats till playoff, säger forwarden Leon Lundberg till klubbens hemsida som gjorde fem poäng de tre fösta matcherna. Men där formsvackan även för honom har varit påtaglig.

–Det är en svår fråga, men jag skulle väl säga att jag befinner mig i en liten svacka just nu och likaså laget. Men det gäller bara att fortsätta tro på vårat spel och gnugga vidare så kommer poängen för både laget och mig själv.

I kväll när tabelltrean Borlänge kommer på besök vill man givetvis få bort den negativa trenden och är revanschsugna efter senaste mötet mot Dalagänget – förlust 7-5.

-Det ska bli kul! En revanschlust finns absolut, vi hade en jämn match mot dom förra gången så det ska nog bli en rolig match, säger Lundberg som vet vad som gäller både för honom och laget för att en trepoängare ska vara ett faktum:

-Jag skall bara hålla mig till mina rutiner och se till att jag stämplar in redo för match, det gäller även laget. Som sagt fortsätta tro på vårat spel och även utföra det. Vi har bra träningar bakom oss och vi hade även video-genomgång igår som kändes bra.

[/ihc-hide-content]

FOTO: B.A SportPhoto

Inte plusmedlem?

Bli det idag och läs allt på sajten samt se alla livesändningar

39 KR första månaden därefter 69 kr – ingen bindningstid!

Swisha till 123 577 09 12 (skriv er mailadress)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här