HOCKEY Det närmar sig slutet av grundserien. Väsby nollade överraskningsgänget Wings under söndagseftermiddagen. Nu nosar man på att ta hem seriesegern.
Vi vill vinna serien, nu kan vi göra det och går för det. Men, det är ändå inte nu vi ska vara som bäst, säger assisterande tränare Nicklas ”Boba” Pettersson till Vi i VäsbyDirekt.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Dippen har egentligen aldrig funnits där för Väsby Hockey. En och annan hockeylektion har laget fått. 1-6 mot Huddinge och 4-7 mot Wings, som man under söndagen mötte igen.

Där skulle man få sin revansch. Och det var rejält. Jonathan Rodensjö inledde med att göra 0-1 efter 7:26, första periodens enda mål.

Det skulle komma mer från Väsby. I mittperioden lade man i vinnarväxlen och under tio minuter hade man gått ifrån till 0-4 och avgjort matchen.
– Vi gör det bra i dag. Vi går för hundra procent i varje match, men det klart att vi inte ville förlora två matcher mot Wings. Vi är ett bättre lag än Wings, summerade Nicklas Pettersson för lokaltidningen Vi i VäsbyDirekt.

Edvin Olofsson, som vaktade kassen denna söndag, hade en hockeyallsvensk match med AIK i benen, där han fick hoppa in början av andra, och fick kliva av med en tung 0-5-förlust.

Nu var det omvända roller och Olofsson fick för tredje gången känna på hur det vara att hålla målnollan.
– Det ska man tacka laget för. En nolla gör man inte själv, säger Edvin Olofsson till lokaltidningen.

[/ihc-hide-content]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här