HOCKEY Viggan har haft en svajig grundserie. Sex segrar och fyra förluster, där två har kommit på hemmaplan, innan matchen mot Järfälla. Nu blev det en ny hemmaförlust, då Järfällanöten inte kunde knäckas – 2-5 slutade tillställningen.

Hockeytvåans serie Östra A börjar gå mot sitt slut. Två till tre matcher återstår för lagen i serien. Viggan som till denna säsongen fått börja om lite från ruta ett, då flera nya spelare har tagit plats i laget, återfinns på en topp 4 placering. Det innebär att man har en alltvåan plats i sikten.

Innan hemmamatchen mot Järfälla HC under tisdagskvällen hade man hyggliga resultat med sig, där man lyckats få i gång målskyttet – 21 mål på tre matcher.

Viggan hade revansch att fodra mot Järfälla, då man blev nollade (3-0) senast man stod öga mot öga mot varann.

Tredje hemmaförlust

Nu blev det inte riktigt så. Man skulle dock inte kliva av mållösa. Men efter att två perioder hade spelats stod det 1-4 till gästerna. Viktor Thim gav hoppet tillbaka, när han 38 sekunder in i tredje stänkte in 2-4. När man sedan drog på sig tre raka utvisningar var matchen i princip körd. Laget plockade dock målvakten i slutskedet, då gjorde Järfälla mål i tom kasse.

Viggan klev av med sin tredje hemmaförlust, men har fortsatt fjärdeplatsen i sin ägo som innebär alltvåanspel. Poängskillnaden nedåt är dock små – två poäng

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här