SILLY SEASON Enebyberg slutade på en fjärde plats i division 4. Till kommande säsong blir det en del förändringar. Laget byter tränare och plockar in Sebastian Pehrson.
Jag gör min första träning den 3 december, säger Sebastian Pehrson till klubbens hemsida.

Enebybergs IF fortsätter att harva i division 4, efter att ha degraderas från division 3, säsong 2017. Denna säsongen var laget med i toppen av tabellen och slutade på en fjärdeplats.

Nu gör laget en del förändringar i ledarstaben. Efter ett år med Shadon Makdisi-Somi väljer man att plocka in ett bekant namn i klubben – Sebastian Pehrson. Han har tränat klubbens P00 tidigare. Dessutom finns det på hans tränar-CV, AIK Ungdomsakademi P97.
– Jag bedömer att det finns stor potential i ungdomsverksamheten och den befintliga A-truppen. Mitt antagande är också att vi med en bra verksamhet bör kunna skapa en hög attraktion för duktiga & talangfulla spelare i kommunen. Idrottsplatsen har förutsättningar att vara den bäst tänkbara utvecklingsmiljön för spelare i tillväxt, säger Pehrson i en längre intervju till klubben hemsida som också hunnit med att träffat laget
– Ett kärt återstående att träffa spelare som jag tränat tidigare, och kul att se många nya ansikten på plats och hög närvaro. Det gör mig extra taggad av att komma igång!

Ramarna för 2020

Redan under måndagen kommer man visa vad man vill med kommande säsong i division 4. Men Sebastian själv kommer inte göra entré förrän i början av december.
–Vi drar igång med spelarmöte på måndag för att presentera ramarna för 2020 och vi kommer att träna till mitten av december. Därefter tar vi uppehåll och kommer igång i en början av januari. Jag gör min första träning den 3 december, säger Sebastian.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här