HOCKEY Spelet verkar gått i baklås för Viggan Hockey. I omgång 12 av 14 stod Göta/Traneberg på agendan. Mittperioden satte stopp för en Vigganseger och man fick dra sig hemåt med 7-4 förlust i bagaget.
–Vi får ta med oss bitar av de sista 25 minuterna, säger Viggans tränare Tim Johansson-Bräck till eastcoasthockey.se.

Det drar ihop sig i hockeytvåan. De sista omgångarna ska spelas. Viggan ligger på en fjärde plats som är den sista platsen för att få spela alltvåan i slutet av november.

Under fredagskvällen skulle man definitivt säkra platsen för att kunna få göra om förra säsongens succé. Nu blev det inte riktigt så.

Göta/Traneberg, som återfinns placeringen över Viggan, blev för svåra på sin hemmaplan. Efter två perioder hade man en smått ointaglig ledning, 5-1.

Viggan lyckades dock putsa till siffrorna till 7-4, där man vann period tre med 2-3.

–Tycker tyvärr inte att vi dyker upp idag. Tar 35 min innan det faktiskt händer nåt från vår del. Vi får ta med oss bitar av de sista 25 minuterna och samla krafter till tisdag istället, säger Viggans tränare Tim Johansson-Bräck till eastcoasthockey.se.

Noterbart var att Viggan till denna matchen spetsade till truppen. Poäng och målkungen Patrick Nordström, även kallad Notan, var tillbaka i Viggan-tröjan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här