HOCKEY Sollentuna HC har verkligen inte haft turen den här säsongen. Speciellt inte i hemmaborgen. Det blev en ny förlust mot serieledande Hudiksvall – trots en smakstart.

Hemmafacit för Sollentuna HC har varit något dystra siffror. Inför hemmamatchen, som var den åttonde denna säsongen, mot serieledande Hudiksvall hade laget tre segrar och fyra förluster, där två av dem kommit i övertid.

I många matcher har man fått en drömstart men inte lyckats knyta ihop säcken på ett bra sätt. Detta fick man även under söndagsmatchen mot Hudiksvall.

Elias Lindskog tryckte in pucken efter 54 sekunder, passningen kom från kedjekompisen Lucas Lagerstedt.

Sollentuna var med under i stort sett hela matchen. Man hade 2-1 i början av period två, där gästerna vände till 3-2. 1:42 in i tredje kvitterade Johan Fredriksson till 3-3. SHC hade också chansen att sätta sig i förarsätet, rent målmässigt, då Hudiksvall fick en utvisning – för många spelare på plan.

En ny uddamålsförlust

Men det var detta med att knyta ihop säcken. Man lyckades inte förvalta powerplayet utan i stället, med drygt två minuter kvar av ordinarie tid, gjorde serieledarna 3-4.

Även om man gjorde ett sista försök, genom att plocka målvakten Benjamin Johansson, lyckades man inte kvittera utan fick kliva av med en ny uddamålsförlust.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här