HOCKEY SDE Hockey hade en tung inledning av oktober. Tre raka förluster. Därefter har nya poäng börjat trilla in på kontot och i helgen var det dags igen. Fredagen blev det full pott mot Modo. Under lördagen norpade man en av regerande svenska mästarinnorna Luleå.

Smakstarten för SDE i SDHL gav ett hockeyeko. Den klingade av i början av oktober, då förlusterna radades upp – tre till antalet.

Men man tog tag i situationen och efter 0-4-förlusten mot Brynäs började poängen på nytt trilla in.

Helgen startade med att man besegrade MODO med uddamålet, 2-1. Under lördagen var det dags för kanske den svåraste matchen för SDE. Svenska mästarinnorna Luleå kom på besök. På pappret skulle det vara en given förlust. Men där blev det fel.

Straffavgörande

SDE höll resultatmässigt jämna steg med Luletjejerna. Dock var det gästerna som bombarderade Sofia Reideborn i målet. SDE gjorde ledningsmålet i tredje efter att första och andra blivit mållösa.

Luleå fortsatte skjuta och tillslut fick man hål på Reideborn. 1-1 blev också resultatet efter 60 minuter och den kommande övertiden. Därför fick matchen ett straffavgörande och där drog Luleå vinstlotten och plockade hem bonuspoängen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här