HOCKEY I genrepet kapitulerad Vallentuna fullständigt i tredje perioden mot Segeltorps IF. I seriepremiären stod samma lag på andra sidan, fast på deras hemmaplan. Denna gången stod det poäng på spel och då fick Vallentuna sin revansch.

Nya match med nya förutsättningar. Förra gången Vallentuna och Segeltorp möttes var för drygt en vecka sedan – genrep för Vallentuna i Vallentuna Ishall. Då blev det ett rejält bakslag, tappade en 6-3-ledning till förlust 6-8. Då stod det inga poäng på spel, som det gjorde under dagens drabbning lagen emellan.

Första perioden, resultatmässigt, blev oavgjort – 1-1. Inledningen av andra stänkte Segeltorp in ledningspucken efter drygt en minut. Vallentuna kom tillbaka och kvitterade efter 6:47, genom Nicklas Sjölund. Innan periodvilan skulle man också satt sig i förarsätet, målmässigt. 2-3 kom när matchklockan visade 18:23, genom Oscar Jahnstedt.

Hemvändaren Tobias Ericsson stänkte in 2-4 efter dryga fem minuters spel av tredje. Alfred Wredh slog ner den berömda spiken, genom att göra 2-5, när det var 2:24 kvar av perioden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här