FOTBOLL Kvalplatsen har Stocksund haft kontroll på under hösten. Tills för någon omgång sedan. En blytung hemmaförlust och Karlbergs BK passerade med en poäng. I helgen möts de i en ”ödesmatch”.
Det lag som gör minst misstag kommer vinna matchen, säger Stocksundstränaren Onur Ekici.

IFK Stocksund är i läget där vinst, mot Karlbergs BK, betyder att man har allt egna händer för att kvala upp i herrfotbollens seriesystem. Vid förlust behöver man förlita sig på andra lag och resultat.
– Det kanske inte var här vi vill hamna, i denna situationen, om du förstår mig rätt. Men det är ju roligt att spela sådan här matcher, säger Onur Ekici och tillägger:
– Vi måste ut och njuta av situationen. Tro på vårt spel hela tiden. Dessutom gäller det att bidra och dela med sig av den positiva energi man har till sina medspelare.

Vad bör ni se upp med när det gäller Karlberg?
– Vi har analyserat deras offensiv, det är lagets absoluta styrka.

Hur ser det ut med skador och frånvaro till matchen?
– Det är klart att spelarna så här dags på säsongen har lite känningar. Men inget som ska hindra dem att inte spela. Det är Osman Diawara som inte är med, annars är alla tillgängliga.

”Minst misstag vinner”

Stocksundskamraterna vet vad som krävs för att åka från Stadshagens IP med tre poäng.
– Vi kan styra spelet, det har vi visat i många matcher. Men det måste resultera i mål, där måste vi bli mer effektiva, säger Onur Ekici som gärna ser att man stänger matchen tidigt samtidigt att man begår lite misstag.
– Det lag som gör minst misstag kommer vinna matchen.

Oddset från Coolbet.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här