HOCKEY Forwardsduon Paulsson/Andersson har funnit varann igen. Under söndagseftermiddagen var de högst inblandade i Vallentunas seger, 4-1, över Wings i norrortsderbyt.

Wings var obesegrade när man gjorde entré för tredje gången i sin hemmaarena – Pinbackshallen. Motståndet, Vallentuna, kom med två raka seger där man lyckats få till målskyttet, 10 stycken totalt, i dessa två.

Det började bäst för hemmalaget. Man lyckades trycka in 1-0 i powerplay när det återstod dryga minuten av första perioden. I andra var det Marcus Andersson/ Andreas Paulsson som var inblandade i vändningen för Vallentuna. Först gjorde Paulsson 1-1, då hade man spelat 11:13. När han nästa gång slog till, efter förarbetet av Andersson, stod klockan på 13:50.

Klättrar i tabellen

I tredje utökades ledningen för Vallentuna till 1-3, genom Gustav Jansson som också blev passningsläggare till Marcus Anderssons 4-1. Detta resultat stod sig matchen ut och det innebar att Wings får sin första förlust för säsongen, medan Vallentuna fortsätter segla vidare på vinnarvågen och klättrar till en andraplats i tabellen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här