INNEBANDY Det blev dock pyspunka i seriepremiären för Täby FC:s damer. Nyförvärvet Agnes Wiklund gjorde ett mål och en assist. Det räckte dock inte för motståndarna, Karlstad, fick jubla mest efter en otippade seger med 3-2.

Täby FC klev ut på bortaplan som favoriter, efter SM-guldet i våras, i seriepremiären mot Karlstad.

Men det var hemmalaget som satte ton direkt. 1-0 efter bara 40 sekunder. Sedan skulle det dröja drygt tio minuter innan nästa mål kom. Då visade Täbys nyförvärv Agnes Wiklund upp sig och satte kvitteringen 1-1. Täby skulle få ta med sig en 2-1 ledning i till pausvilan, när Matilda Sjödin skickade in bollen efter fin passning av Wiklund.

Det blev mer ett ställningstagande i mittperioden som slutade mållös. I tredje skulle dock Karlstad chock de regerande svenska mästarinnorna. Efter 6:21 utjämnade man till 2-2 och 19 sekunder senare hade man tagit tillbaka ledningen 3-2. Detta skulle visa sig bli matchen sista mål, även om Täby försökte göra allt för att kvittera.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här