BANDY Helenelunds IK har gjort klart med den offensiva mittfältaren Alfred Skyttner, 25. Det skriver Sollentuna-klubben på sin sajt under fredagen.

Helenelunds IK fortsätter att bygga sitt lag inför kommande säsong.
Vid lunchtid på fredagen meddelade Sollentuna-klubben på sin hemsida att Alfred Skyttner skrivit på för klubben. 25-åringen från Härnösand kommer närmast från Östersunds BS, som spelar i division 1 övre Norrland.
– Det känns bra tycker jag och det är kul med en ny serie. Det ska bli skönt att slippa alla långa resor som den norra serien innebär, närmaste ”derby” var liksom tre timmar bort, säger Skyttner.

”En kul utmaning” 
Så sent som i augusti flyttade Alfred Skyttner ned till Sollentuna från Östersund. Anledningen är att norrlänningen ska studera i Solna.
Att han sedan valde att fortsätta karriären i ”Lunden” förklarar den offensive mittfältaren så här:
– Jag känner ”Sigge” (Jonathan) och spelat med Joel (Portinsson) i ÖBS och Danne Embretsen i HAIK. Och Sollentuna ligger på rätt sida stan ifrån där jag pluggar, säger nyförvärvet.
– Det ska bli en kul utmaning. Jag hoppas kunna bidra med en hel del mål och assist och att laget blir bättre och utvecklas under säsongen.
Helenelunds IK möter GT/76 i hemmapremiären i division 1 östra söndagen den tionde november. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här