INNEBANDY Ännu en bit av Täby FC:s trupp säsong 2019/20 har gjorts klart. Klubben har värvat seriekonkurrenten, Sirius poängdrottning – Agnes Wiklund.
En värvning av yttersta klass, säger sportchefen Robin Andersson om sitt senaste tillskott.

Lagbygget för Täby FC går in i nästa fas. Under torsdagen presenterade klubben att man värvat seriekonkurrenten poängdrottning.

Det är Agnes Wiklund, som vann Sirius interna poängliga – 33p fördelat på 19 mål och 14 assist. Hon blev 25 i den totala poängligan.
– En värvning av yttersta klass! Det är fantastiskt kul att Agnes väljer att spela med Täby FC nästa säsong, hon är en offensiv kraft som kommer passa perfekt in hos oss. Vi får en spelare som kommer bidra med en hel del offensivt, hon är värvad som forward men har kvalitéer att spela på dom flesta positioner och jag blir väldigt förvånad om hon inte knackar på dörren till landslaget snart, säger Täby FC:s sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Själv säger Agnes såhär, till klubbens hemsida, om att få dra på sig Täbytröjan till hösten.
Jag är väldigt glad att Täby hörde av sig och var intresserade av att få mig till laget och nu när det äntligen är klart är jag supertaggad på en bra försäsong och en rolig & utvecklande innebandysäsong tillsammans med laget. Jag valde Täby för att jag tror och hoppas att jag kommer utvecklas och ta nästa steg i min karriär. Under säsongen kommer jag försöka bidra med poäng, glädje och självklart hårt jobb för att försvara SM-guldet”

FOTO: ARKIV/Keith Rönnberg

Agnes Wiklunds statistik i siffror de 5 senaste säsongerna. FOTO: skärmdump statistik.innebandy.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här